Preloader

🏠 Bútor, hűtő, mosógép, valamint nagyobb háztartási gépek 🚚 házhozszállítása miskolci üzletekből, azonnali határidővel, amikor Ön szeretné! 📢

 • Rakodással, emeletre is ✅
 • Önnek megfelelő időpontban (késő délutáni órákban is) ✅
 • Összeszereléssel ✅
 • Miskolc környező településeire is ✅
 • Lecserélt régi készülék/bútor hulladékgyűjtő udvarba szállítása ✅

A házhozszállítás, az nálam házhozszállítás!

A házhozszállítás helyett gyakran olvashatunk házigszállítás kifejezést. A kettő közt éles különbség van, amit gyanútlan szem nem lát meg. 
A házhozszállítás azt jelenti, hogy a szállított árut oda tesszük, ahová azt szeretné a Megrendelő függetlenül attól, hogy szállítás címe hányadik emeleten van. 
Ezzel szemben a házig szállítás, mindössze annyit jelent, hogy a szállítás addig terjed ki, amíg a tehergépjármű el tud közlekedni. A többit a Megrendelőnek kell megoldania.
Ezt sokszor nem mondják meg előre és így a kiszolgáltatott Ügyfél nem tud mit tenni, ad még egy kis pénzt és megkéri a fuvarost, hogy szállítsa fel az árut házhoz.
Az én esetemben ilyen nem fordulhat elő. Én minden esetben, mikor az Ügyfél azt kívánja, akkor házhoz szállítom az árut, sőt amennyiben szükséges szakképzett segítséget biztosítok.

 
Válassza  házhozszállítási szolgáltatásomat és nem érheti meglepetés!
Nem kell mást tennie, mint hívnia a +36-20/352-0550-es telefonszámon, vagy egyedi ajánlatot kérnie az alábbi űrlap kitöltésével!

Kérjen egyedi árajánlatot!


  Szüksége van rakodó személyzetre?

  Mikorra kéri a házhozszállítást?

  Egyéb megjegyzés